ANTENES TELEFONÍA MÒBIL

FEMTOCEL·LES


¿Què passa quan el que prima són els interessos econòmics de les grans operadores, per damunt de consideracions de caràcter sanitari i per damunt de consideracions de caràcter de control democràtic?


Si no ho impedim, SERÀ, hi haurà, allò que tècnicament siga factible i al mateix temps produisca un marge de BENEFICI PRIVAT als inversors. La prevenció, la salut col·lectiva, l'autonomia social no apareixen en els balanços de les operadores de telefonia. I ja ho sabem perquè ho tenim ben a prop, els costos que s´hi puguen derivar, doncs es "socialitzen", es reparteixen entre tots i en pau. D'això se'n diu mercat lliure.


Si dosposeu de 10 minuts podeu llegir l'article de J. Manuel Huidobro -enginyer de telecomunicació- sobre FEMTOCEL·LES publicat en "bit" el passat setembre de 2008.  


Partint d'una total "asèpsia" social -només hi compten consideracions tècniques i econòmiques, per què quede ben "científic"- al final de l'article s'afirma:
   
   "Tenemos un punto de emisión radioléctrica dentro de casa  -eso sí, con muy poca potencia- lo que  puede crear cierto rechazo, pero si se hace bien, como con el Wi-Fi, no debería pasar nada ni crearse alarma social"  (el subratllat és nostre)


_____________________________________


Resolució de Salzburgo sobre les antenes de telefonia mòbil